Persbericht 11/09/2012

Wielersportcomiteit Bavegem beleeft razend drukke tijden.
Na het 1ste luik van Bavegem Koerse in juni en de logistieke steun aan de VWF-wedstrijd van WTC Niet Versagen volgden de voorbije 2 weken de GP Serge Baguet en Memorial Willy De Rijck.
Nu zondag 16.9 is er (nog) geen kermis te Bavegem en toch vindt luik 2 van Bavegem Koerse plaats.
Naar aanleiding van haar 45ste jubileum trekt het WSC-bestuur op kermiszondag 23.9 naar het WK te Valkenburg en werd deze wedstrijd voor juniores 1 week vervroegd.
Deze wedstrijd over 13 ronden van 7.6 km of 98.8 KMS telt mee voor de Dubbelpunter De Beiaard. De start is om 15u in de Kerkkouterstraat en de renners kunnen zich omkleden in het Parochiecentrum. Inschrijven kunnen de renners in cafe St. Antonius vanaf 13.30 en het prijzengeld van 660euro wordt verdeeld 'na de meet' in cafe Rembrandt.
WSC Bavegem denkt vooral aan de jeugdrenners en diende in haar jubileumjaar de kandidatuur in voor een veldrit op 1 dec. voor miniemen,aspiranten en Gentlemen.
Door de wegenwerken was dergelijke organisatie tijdelijk onmogelijk. Wordt vervolgd. WSC Bavegem dankt alle renners,sponsors,vrijwilligers,supporters voor hun jarenlange,trouwe aanwezigheid en steun!
PR-verantwoordelijke Hendrik D'hose