Persbericht 06/06/2012

Nu zondag 16 juni organiseert WielerSportComiteit Bavegem haar eerste wedstrijd in 2013, nl. voor Elite Z/contract & beloften. Een wedstrijd die meetelt voor de Dubbelpunter en het regelmatigheidscriterium 100/100 van de Beiaard.
Na een schitterend saffieren jubileumjaar, waarin +/- 650 renners deelnamen aan organisaties van WSC Bavegem, worden alle zeilen bijgezet om even goed te doen. Organiseren wordt er niet gemakkelijker op en langs deze weg wensen wij onze trouwe sponsors nogmaals te danken voor hun financiële steun.
Ook dank aan de vele lokale renners en hun supporters voor hun jarenlange deelname en aanwezigheid.
Tegelijkertijd kijken we reeds vooruit naar 2017, het jaar waarin WSC Bavegem 50 jaar jong wordt en dit koninklijk wil vieren met de organisatie van een kampioenschap in een jeugdcategorie.
Tevens wenst WielerSportComité Bavegem te benadrukken dat de veiligheid tijdens de wedstrijd steeds vooropstaat alsook dat de vernieuwde omloop garant staat voor een spannend verloop .
Technische info: inschrijving in Café St Antonius, kleedplaats in Parochiecentrum Bavegem, start aan de kerk om 15.00, uitbetaling in Café Rembrandt, afstand 114 km over 15 ronden van 7.6 km en het prijzengeld bedraagt 810€.
Programma 2013:
- Zondag 1 september Beker van Belgie Nieuwelingen GP Serge Baguet Sint-Lievens-Houtem
- Zondag 8 september Wielerwedstrijd Elite ZC + Beloften Ophasselt
- Zondag 22 september Wielerwedstrijd Juniores Bavegem
- Dinsdag 1 oktober Wielerwedstrijd Elite ZC + Beloften Sint-Lievens-Houtem
- Zaterdag 7 december Cyclocross Bavegem
Met sportieve groeten,
Hendrik D’hose
PR-verantwoordelijke
0478/304200
Affiche 2013