Persbericht

12/09/2010

Beste wielerliefhebber,

De Grote Prijs Serge Baguet is pas afgelopen of Wielersport Bavegem is al toe aan een volgende organisatie nl. het tweede luik van Bavegem Koerse. De verliezers in deze wedstrijd,kaderend in de Beker Van België, krijgen dus de kans op eerherstel.
Met het oog op onze wedstrijd van volgende zondag 19/09 wil WSC Bavegem de wielerliefhebbers de garantie geven dat deze wedstrijd wegens de wegeniswerken kan doorgaan.
De omloop is dezelfde als voor de wedstrijd voor elite zonder contract,dewelke plaatsvond in juni zodat er totaal geen hinder is voor de renners en de supporters. De omloop staat garant voor spektakel.
Door de wegeniswerken in het centrum van Bavegem is de omloop het gemakkelijkst te bereiken via de Wettersesteenweg waar in een zijstraat, de Hoogbavegemstraat, ter hoogte van Baveco,de start en aankomst plaatsvindt. Hier slaat Wielersport Bavegem opnieuw zijn tenten op.
Er wordt gereden over 8 ronden van 7.9 kms of 63.2 kms.
De start is om 15.00. Inschrijving vanaf 13.30 in de gebouwen van Baveco.
De kleedkamer in het Parochiaal Centrum, Kerkouterstraat ter hoogte van de KlimOp school,is bereikbaar.
Deze wedstrijd kadert in de Dubbelpunter van weekblad De Beiaard.
Het bestuur van WSC Bavegem, dat bekend staat om zijn degelijke organisatie, rekent dan ook op de talrijke opkomst van de renners en hun vele supporters.

Hendrik D’hose
PR-verantwoordelijke WSC Bavegem
0478/304200